Koffie op je deurmat

Ambachtelijk gebrande koffie uit Rotterdam? Dan moet je bij Stielman Koffiebranders zijn. Stielman is oud-hollands voor ambachtsman en vanuit de überhippe Fenix Food Factory branden zij zorgvuldig geselecteerde en zelf geimporteerde bonen tot de heerlijkste koffiesmaken.

Wij combineerden deze elementen tot een kloeke, no-nonsense mentaliteit die past bij de plek waar Stielman zich heeft gevestigd: een oude opslagloods midden in het voormalig Rotterdams havengebied waar tot voor kort de koffiebonen en granen nog in grote stapels lagen opgeslagen.

Naast de gebruikelijke middelen hebben we met Stielman nagedacht over een manier om de verschillende smaken te verpakken en te versturen. Hiervoor hebben we een reeks etiketten ontworpen op basis van kleuren, elke kleur een eigen smaak. De etiketten zijn door Stielman aan te vullen met gegevens over herkomst van de bonen, brandwijze en datum van branden.

De laatste stap was de ontwikkeling van de webshop. Hier kun je terecht voor losse zakken koffie of een abonnement op je favoriete smaak. Allemaal vanuit je luie stoel te bestellen, handig!

  • OpdrachtgeverStielman Koffiebranders
Terug