Advies &training &gespreksleiding &bijeenkomsten &MAES

Maes, het strategisch adviesbureau van oprichter Ruben Maes, is een veelzijdige organisatie.  Ze adviseren, trainen, leiden gesprekken en organiseren bijeenkomsten op het gebied van politiek, publieke sector, het bedrijfsleven, cultuur en overheden. Veel verschillende en gevarieerde opdrachten waar hun jarenlange ervaring, brede kennis en vooral enthousiasme goed van pas komt. De gedateerde site liet dit helaas niet zien: veel tekst, weinig beelden en lastig te onderhouden. Maes vroeg ons om hier verandering in aan te brengen.

Wij vonden het van belang de mensen achter Maes te laten zien. Stuk voor stuk gepassioneerde mensen met hun eigen specialiteit, of zelfs meerdere, die werken aan een uiteenlopende reeks opdrachten en projecten. Dat is wat Maes succesvol en uniek maakt.

Fotografe Gaby Jongelenelen heeft nieuwe portretten van het team en de werkplek gemaakt. Deze beelden, in combinatie met korte videos gecombineren we met korte teksten die vertellen waar Maes voor staat. Door de agenda op de home pagina to plaatsen laat Maes zien waar ze nu en in de nabije toekomst aan zullen werken.

Ook het portfolio moest duidelijker de veelzijdigheid benadrukken. Meer beeld, kortere teksten en een filter om snel tussen verschillende werkvelden te kunnen zoeken. Om het gebruiksgemak en de houdbaarheid van de site te vergroten hebben we er voor gekozen om een maatwerk WordPress oplossing te ontwikkelen. Zo sluit de website volledig aan bij hun visie, missie en identiteit en is Maes klaar voor wat komen gaat.

Terug