Geen woorden maar daden voor Geen Daden Maar Woorden Festival

Passionate Bulkboek organiseert jaarlijks het Geen Daden Maar Woorden Festival waar literatuur met muziek, film, dans en theater wordt gecombineerd. Het resultaat is een vernieuwend festival dat zich op de scheidslijn tussen kunst en uitgaan bevindt. De identiteit van het festival was door de jaren heen zijn eenheid en herkenbaarheid verloren.

Aan ons de vraag om een grootstedelijke identiteit met inhoud te ontwikkelen waarin toegankelijkheid, vernieuwing en cross-over centraal staan zonder nadruk op literatuur en lezen. Een identiteit die weer een aantal jaren mee kan en in verschillende steden kan worden ingezet.

We hebben voor het festival een nieuw beeldmerk, een visuele stijl en een fotografie-concept ontwikkelt dat speelt met het stoffige imago dat aan literatuur kleeft en de kruisbestuiving van acts en performances die op dit festival elke keer weer een verrassende ervaring zijn.

Het resultaat is een coherente identiteit die op een duidelijke, heldere manier communiceert en ieder jaar, binnen de gestelde parameters, een verfrissend en opvallend beeld weet neer te zetten zonder haar herkenbaarheid te verliezen.

  • OpdrachtgeverPassionate Bulkboek
  • FotografieBob van der Vlist
  • In samenwerking metDenise Collignon (edities 2012)
  • Websitewww.gdmw.nl
Terug